YARNMADE | NO. 6

43 NYE OPPSKRIFTER

Camilla Pihl & Kids Collection


Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og høstens aller fineste strikkekolleksjon! Vi gleder oss til endelig å vise dere alle de fine nyhetene. Det er så GØY! Høstens store NYHET er Camilla Pihl KIDS Collection! Dere som følger Camilla på Insta og på bloggen, vet det allerede; det er en småtting på gang! Så hva er mer naturlig enn at alle design kommer i Mamma & Mini-versjon!?

Det er faktisk bare et år siden Camilla debuterte som strikke-designer, og landet dermed alpakkamykt i strikkefolkets hjerter. Hun elsker å inspirere både nye og viderekomne strikkere med sine lekre strikkegensere og tilbehør i verdens fineste garn i reneste alpakka- og highland-ull fra Peru.

Camilla har fortalt historien mange ganger. Men det er fortsatt noen som ikke vet at det var bestemor som lærte jentungen å strikke, og siden har strikketøyet fulgt henne. Pinner & garn er med på alle reiser, og til og med i tropiske strøk vokser Fnugg fram til enda en pusemyk Dandelion!

Nå håper vi å inspirere både deg som vil lære strikkekunsten, deg som har strikket ditt aller første plagg – og deg som allerede er en kløpper med pinner og garn. Og vi lover – bare du kan strikke rette og vrange masker, legge opp og felle av, får du det helt sikker til! I tillegg finner du design som krever noe mer skills.

Men det er fremdeles ikke vanskelig. En dose tålmodighet og lysten til å knekke strikkekoden holder i massevis!