Vår & sommer 2019


Endelig kan vi ønske velkommen til en ny strikkesesong – og ikke minst; til en blodfersk utgave av YARNMADE Magazine! Det kan aldri bli for stort engasjement eller for mye strikkeinspo på garnfronten!

Vi bare ELSKER strikkefolket! Engasjementet er helt utrolig, og vi får så vanvittig mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere følgere. Det føler vi stor takknemlighet for! Og akkurat det inspirerer oss til å dele enda mer. Mer inspirasjon. Flere flotte farger og garn. Enda mer design og oppskrifter.

Alle som følger oss vet det; humanitært arbeid, samfunnsansvar og det å gi tilbake er viktige verdier for oss i House of Yarn.
I året som gikk opplevde vi resultatene av det å bry seg, og vi kunne bidra med viktige forskningsmidler til både Brystkreftforeningen og Barnekreftforeningen. Under TV-aksjonen følte vi en utrolig stolthet over å være på lag med Kirkens Bymisjon, og oppleve folkets giverglede og bidragene til det fantastiske arbeidet de gjør blant de som strever.

Akkurat det inspirerer oss til å dele enda mer.

Til alt overmål kunne vi dessuten bidra med all time high til MIRASOL-skolen i 2018 – med hele 896.114 kroner! Det er rett og slett helt fantastisk!
Skolen har plass til 50 barn, og én plass som dekker alle kostnader til materiell, lærere, kost og losji koster cirka 3000 USD i året. Ansatte i HOY sørget i tillegg for at årets firmajulegave gikk til skolen, og nå får Mirasol-skolen i det værtøffe området i Andesfjellene et hardt tiltrengt, nytt tak. Alle hjerter gleder seg!

OG HVEM KAN VI TAKKE ALT DETTE FOR?
Vi vet! For det er nemlig alle dere fantastiske garn- og strikke­entusiaster!!! Vi hadde aldri klart dette uten givergleden og det fantastiske engasjementet for garn og strikking. Vi lover på tro og ære at vi skal fortsette arbeidet i det nye strikkeåret 2019.
Og vi håper og tror at du blir med på reisen.

Butikken med det største HOY-utvalget. Skal vi nå målene om enda mer til humanitære formål, må vi sørge for at ALLE får tak på akkurat det garnet folk drømmer om. Langt fra alle har en garn­butikk i nærheten, og vi satser på at du skal få ditt favoritt­garn uansett hvor du bor. Derfor kan du bestille absolutt alle garntyper, farger, pinner og tilbehør i vår nye nettbutikk. Du kan fråtse i alt fra luksusgarn til rimelige trendgarn og få alt sendt rett hjem.

WHAT’S NOT TO LOVE!

Nå gleder vi oss stort til å fylle folkets hjerter
og strikkelister med nye design, nye oppskrifter, nytt garn og nye farger!

Les hele magasinet