DSA51 | DAME

ALPAKKA BLISS

TRENDY ALPAKKA-DESIGN


GET SOCIAL!Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du hashtagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Gå til oppskrifter

Alle som har frekventert garnbransjen i noen ti-år, kjenner Iselins design både fra industri- og håndstrikk, og fra en uendelig lang rekke profilerte bestselgere. Alle andre kan bli kjent med designkarrieren, fra hun gikk ut av SHKS – Statens Håndsverk- og Kunstindustriskole og fram til i dag – og sikre seg ennå flere lekre oppskrifter. Derfor et lite NB! Høstens MÅ-HA-strikkebok er: Strikk fra TINDE.

Iselin er nettopp kvinnen bak merket TINDE, og hun har designet eksklusiv finstrikk helt fra 1996. Iselin er kjent for sin kreativitet, håndverksfaglig perfeksjon og en avslappet og tidløs stil. Med andre ord; perfekt for norske kvinner.

Nå får du trendy strikk i alt fra enkle strukturer til flotte fletter og klassiske Fair Isle-mønster i spennende nye farger og passformer. Det hele føles fresht og eksklusivt når garn og teknikker blandes i samme design, og selv plagg som ser avansert ut er absolutt strikkbart for de fleste.

Nå går vi en særdeles alpakkafin høst i møte.
Nyt den!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN