DSA50 | UNG 10-16 ÅR

ALPAKKA TEENZ

SWEET ALPAKKA TEENZ


GET SOCIAL!Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du hashtagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Gå til oppskrifter

Men vi tipper at ungdom har noe felles. Alle liker selvsagt hjemmestrikk. Fordi strikkeplagg kan være akkurat som du er. Det er trøblete at det er så lite strikk til unge folk, men nå tar vi den nye garngenerasjonen på alvor. Vi gir dem kul strikk de vil ha. Ikke at det er så trøblete når DIY og hjemmelaget igjen er blitt trendy. Ingen mote-flauser, her nei.

I denne katalogen får du den fineste strikken til nettopp de fine folka mellom 10 og 16 år. Strikk som funker i skolehverdagen og etter. Myke, kule alpakkaplagg man kan bruke til det meste. Strikk er funksjonelle klær og mote – personlig mote. Fordi man får custom made klær. Noe ikke alle andre har. Kanskje er det noe her som inspirerer til å teste egne strikkeprosjekter? Et enkelt langskjerf, en chunky halstube eller en kul beenie er et perfekt startprosjekt for et ungt, kreativt menneske.

Vi håper mange inspireres til å ta pinnene fatt & ønsker alpakkafantaster uansett alder velkommen i flokken!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN