DSA47 | BABY & BARN 0 MND-4 ÅR

SWEET ALPAKKA

SWEET ALPAKKA BABY


GET SOCIAL!Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du hashtagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Gå til oppskrifter

De aller fineste baby- og barneplaggene strikker du selvsagt i det beste alpakkagarnet. Alpakkafiberen isolerer nemlig ikke bare mot kulde og holder ungen god og varm selv om plagget blir fuktig, men den har også en svalende effekt når det blir varmt i været. Det gjør alpakka til et perfekt helårsgarn. Husk også at det ekstra viktig at plaggene du strikker til de minste er mykt og godt, og selvsagt at det ikke klør. Vi bruker derfor kun alpakkafiber av høy kvalitet, og selv den sarteste hud kan i de aller fleste tilfeller tåle vår alpakka rett på huden.

I denne katalogen finner du oppskrifter til baby og småbarn fra 0-4 år. Nå strikker vi fine og lettere plagg i Baby Silk, Fin, Sky, Soul, Alpakka Tweed, Alpakka Wool, Sterk og Mini Sterk. Garn i Sterk-familien i alpakka-merinoblend er forsterket med nylon og er perfekt til barnehage- og hverdagsplagg som skal tåle mye bruk og slitasje.

Her finner du oppskrifter på de skjønneste strikkeplaggene både til hverdags og når du vil pynte de små litt ekstra. Til de aller minste har vi med et deilig babypledd. Og selvsagt har vi tatt med mange fine søskenplagg og skjønne barnehagekjoler i flere størrelser. Vi elsker vårens duse pasteller og naturnyansene. Men har du andre favoritter finner du mange flotte alternativ i fargekartet. Visste du forresten at du kan laste ned hele fargekartet på nettsiden vår?

Nå håper vi at du lar deg friste til å ta pinnene fatt og strikke noe lekkert til dine smågull. Lager du noe av det fine du finner i dette heftet, så setter også stor pris på at du deler bilder med oss på Instagram og Pinterest med emneknaggene
#dustorealpakka og #sweetalpakkababy. Har du dessuten lyst til å være først ute med det siste? Da er det smart å følge oss på Facebook. Meld deg også på vårt nyhetsbrev på www.dustorealpakka.no, så går du ikke glipp av spennende nyheter og aktiviteter vi kommer med i løpet av dette året.

Vi ønsker hele strikkefolket nok en nydelig alpakkasesong!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN