DG348 | JENTER OG GUTTER 6-14 ÅR

BACK TO SCHOOL

STRIKK TIL SKOLESTART


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Inspirasjon til høstens fineste strikkeplaggene i det mykeste og garantert kløfrie garnet deler vi med deg. Inspirasjon til både voksne og barn, for de vil nok sikkert ha et ord med i laget. Er poden skeptisk til fargene vi har valgt, er det en enkel sak å endre på. En rask tur innom dalegarn.no og du lander sannsynligvis mykt i en eller mange favorittfarger.

Vi leker oss også med noen gøyale småprosjekter. Kanskje noe for ungdommen å bryne seg på? Vi tror at kreativitet og gleden over å skape med egne hender er roten til mye godt. Og da må noen påta seg oppgaven med å lære bort kunstene til neste generasjon. Kanskje tar du utfordringen? Da må du ikke glemme å dele bilder og inspirere andre til å gjøre det samme!

En enkel halsloop i pusete garn på tykke pinner er et perfekt startprosjekt. Enda mer gøy blir det med blyantstrømper og små, rare dyr til å henge på nøkkelringen eller på skolesekken. Siden kan det bli både pennal og iPad-trekk.

Til deg som elsker kofter, fine fletter og strukturstrikk, og til deg som jakter på noen ekstra utfordringer på strikkefronten. Her skal det være noe for enhver lyst; mange kjappstrikka saker, noen som krever mer tid og konsentrasjon, og de nydeligste gavetipsene.

Vi ønsker alle garnglade en herlig, kreativ høst!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN