GULLUNGEN GARN | Dame, barn & baby

Les mer om GULLSLØYFE-AKSJONEN

Strikk til Gullungen i september!


Støtt Barnekreftforeningens arbeid.

Velkommen til GULLUNGEN GARN. Garnet er et resultat av at Barnekreftforeningen og House of Yarn har inngått et samarbeid.

Nå ønsker vi å bidra til et større fokus på og mer kunnskap om barnekreft. Sammen lanserte vi, i 2018, et helt nytt garn; GULLUNGEN GARN – og helt nye deilige design og strikkeoppskrifter i en skjønn miks & match mini-kolleksjon til små­gutter og småjenter fra 0–6 år. I tillegg har vi oppskrift på jakke og genser til alle Mammahjerter.

September er den internasjonale barnekreftmåneden, og denne måneden har vi et særskilt fokus på kreftrammede barn og ungdom. Nå håper vi at alle mammastrikkere, tanter, onkler, besteforeldre og hele strikkefolket vil bruke september til å strikke med Gullungen Garn til alle gullungene. Vi håper at du blir inspirert til å ta pinnene fatt og strikke årets nydeligste strikkeplagg til de fineste ungene. Oppskrift til mammajakke og -genser som matcher småtrollas Gullungen-strikk får du også.

Herlige Gunn Narten er vår fantastisk flotte ambassadør for årets GULLUNGEN-dugnad, og lille Alva er med på laget! Gunn er den profilerte brannkonstabelen fra TV, og dessuten en velkjent personlig trener og coach. I januar ble hun mamma for første gang til sin egen lille gullunge Alva.
Nå kan også du strikke Gunn og Alvas GULLUNGEN-kolleksjon. Husk at 5 kroner per nøste går til Barnekreftforeningens arbeid og forskningen på barnekreft.
Har du Gullungen-strikk på strikkelista i september? 

TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

Les mer om GULLSLØYFE-AKSJONEN i samarbeid med Barnekreftforeningen på gullungen-garn.no.


Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #gullungengarn


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..