House of Yarn

NYHET!

SMARTSTIX


Sjekk STRIKKEFASTHETEN – hele tiden!

Kjedelig? Kanskje. Men enda kjedeligere når du må rekke opp hele strikketøyet fordi strikkefastheten ikke stemmer med oppskrifta. For å få et vellykket resultat, må du sørge for å holde strikkefastheten, og at garnet stemmer med oppskrifta.

Ofte får man ulik strikkefasthet på små og større arbeider. Derfor holder det ikke å lage en strikkeprøve, og tro at du er ferdig med det. Du må nemlig sjekk strikkefastheten flere ganger underveis i prosjektet.

For å holde strikkefastheten er det mange som må gå opp ½–1 pinnestørrelse når man strikker mønsterstrikk i flere farger. Her må man være spesielt oppmerksom når det er større felt i ensfarget glattstrikk kombinert med mønsterstrikk og korte fargeskifter.

KJENNER DU DEG IGJEN?

Hvis ja – bør du virkelig teste de nye SMARTSTIX strikkepinnenene fra KnitPro!
Hele hemmeligheten er at SMARTSTIX-pinnene er lasermerket med 2 centimeters mellomrom. Dermed kan du – smart nok – sjekke strikkefastheten mens du strikker! Hvor lurt er ikke det!?

Pinnene er laget i superlett høykvalitets aluminium med en fin spiss som gjør det lett å komme inn i maskene. Perfekte og svært holdbare pinner til alle strikkeprosjekter!

Pinnestørrelsen og centimeter-markeringene er dessuten laserprintet og slites derfor ikke av i bruk. SMARTSTIX fås som rundpinner med fast vaier i pinnestørrelse 2–12, settpinner fra 2–8 og i fine pinnesett i flere størrelser med utskiftbar vaier.

Du finner pinnene her:


Kjenner du noen som trenger nye pinner?
Tips en venn med knappene under.