DALE GARN

OL & VM

OL & VM strikk — siden 1956


Dale Garn – kvalitet fra naturen siden 1879

Dale har vært offisiell utstyrsleverandør til Norges Skiforbund og de norske skilandslagene til VM og de Olympiske Vinterleker helt siden 1956. Det hele startet med vinter-OL i Cortina i Italia, og den berømte genser-klassikeren Dale Cortina fylte 60 år i 2016.

Tradisjonen tro får du oppskrift til både dame, herre og barn fra 2-12 år. I tillegg finner du masse flott tilbehør. Selvsagt er det flaggfargene som gjelder når det er skifest og kanskje ei OL-floke eller to både på borte- og hjemmebane!

Dale har helt siden 1879 vært kjent for kvalitet, og det er med stolthet vi bringer historien videre. Våre garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer. Kun det beste er godt nok for deg som elsker strikking, garn og håndarbeide. Vi vil alltid inspirere deg med flott design og de aller beste garnkvalitetene.

Se alle OL- og VM-katalogene

Tips en venn om denne saken. Bruk knappene under.


Les mer om OL og VM kataloger

Flere gratis oppskrifter

Dale Garn har mange flotte strikkeoppskrifter etter norske tradisjonsmønster. På dalegarn.no kan du både søke og filtrere etter garn, plagg, farger og mye mer. Du finner et bredt utvalg gratis oppskrifter både til dame, herre, barn og baby. Kanskje finner du et nytt drømmeprosjekt!

Søk etter flere gratis oppskrifter her