DALE GARN | JULESPESIAL

DU GLADE MØRKETID & GLITRENDE JUL

Få julestrikken på pinnene!


Vi elsker den fine mørketiden og ventetiden mot advent, jul og romjul. Vi tenner uendelig mange lys, så ingen krok er mørk. Vi gjør små koselige ting med barna, hygger oss med familie og venner. Trenger ikke være så mye styr. Bare litt for stemningens skyld. Bake litt, pynte, lage snop og julekort, kanskje. Og aller helst kryper vi opp i sofakroken med et strikketøy. Kanskje med en koselig, feel good julefilm på Netflix for å komme i den rette stemningen.

BESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Vi tipper det blir en hel del JULE-CORTINA-GLEDER i år! Bare sjekk den fiiine nisselua og Veslas søte selekjole. Cortina-genseren til barn med rundfelling vet vi det er MANGE som har ventet leeenge på. Og nå er den her! Mulighetene for en skikkelig FAMILIE-CORTINA-JUL er dermed i boks.

Eller kan vi muligens friste med en klassisk MARIVOLL-JUL? Den enkleste, enkle i glattstrikk med små hullrader som gjør seg i rundfellingen. Dessuten får du her et skikkelig sjarmerende babysett med nikkers og nisselue til husets aller minste skjønning. Og fin-jakke og -genser til både søskenstrikk og mammadamen. Så kjappstrikka og så enkelt at selv nybegynnere kan begi seg på denne strikkeferden.