CP 05 | Dame

WOODLAND COLLECTION

Nye oppskrifter fra Camilla Pihl


All you knit is love!

At jeg kan strikke, kan jeg takke min kjære bestemor Gudrun Olava for. Hun lærte meg alt jeg kan og var familiens strikkeguru. Hadde noen i familien strikk i oppveksten, så var det bestemor som hadde laget det. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett henne uten strikketøy i hånden. Derfor har jeg oppkalt det ene garnet etter henne, Olava. Som en hyllest til alt hun har lært meg. Og nå har jeg blitt sånn selv. Kan ikke tenke jeg en bedre avkobling enn å sitte med ett strikketøy i hånden!

Nye høstfarger farger i @knitcamillapihl garnet mitt er lansert og nye oppskrifter lanseres med jevne mellomrom utover høsten.

What’s knit to love?❤️

Foto: Trine Merethe Olsen @TRIMEROLS, Wenche Hoel-Knai @PHOTOWENCHE

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #camillapihlstrikk #houseofyarn_norway


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..