DSA70 | DAME & HERRE

ALPAKKA MODERN RETRO

Myk hverdagsstrikk på rundpinne


Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del gjerne bilder av det du har påstrikkepinnene! Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER når du tagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Gå til oppskrifter!BESTILL STRIKKEPAKKER

3 GARNTYPER – SAMME STRIKKEFASTHET!

Alpakka Tweed CLASSIC – med et klassisk, rustikt tweed-preg og samme kvalitet som den noe tykkere broren. Alpakkamykt, og lekkert til all mønsterstrikk, aranmønster og struktur. Godt på pinnene og egner seg til både baby, voksne og barn.

Alpakka Wool CLASSIC – i rene naturfiber til alle typer bruksplagg, og samme fibermiks som den litt tynnere slekningen. Her får man alpakkafiberens mykhet og slitestyrke, mens ull gir fin elastisitet og struktur. Like lekker til koftestrikk og klassiske strikkeplagg, som til fletter, struktur- og hullmønster.

STERK – superklassikeren! Brukes til det meste fra barnehageklær til tradisjonell koftestrikk, og elskes for et rikt og flott fargekart.
Det nylonforsterkede alpakka-merino-garnet er en skikkelig populær all-rounder som har vært med oss i mange år nå.

KANSKJE BLIR OGSÅ DU INSPIRERT! Inspirert til å eksperimentere, teste og leke enda litt mer med ulike alpakkagarn og farger. Vi er ikke i tvil. Det er noe helt spesielt med alpakka. Helt fra Du Store Alpakka introduserte alpakkagarnet i Norge i 1999, har strikkefolket visst å sette pris alpakkaens unike egenskaper. Folket har virkelig tatt alpakkagarnet og arbeidet for Mirasolskolen i Peru til sine hjerter. Det er vi utrolig takknemlig for!

Nå håper vi at du har blitt inspirert til å teste de nye medlemmene i DSA-familien. Kanskje finner du noe nytt som frister?
Vi har i alle fall fylt strikkelisten, er full av pågangsmot, og gleder oss til mange koselige høstkvelder i kreativt strikkemodus. Og du! Husk å dele bilder og tagge oss så vi får se hva du har på pinnene! Det elsker vi! ♥♥♥