DG413 | DAME

NORDISKE SOMMERFAVORITTER

Supersoft kidsilk mohair på pinnene


Har du tenkt på – at man kan fylle feriekofferten med finstrikk i kidsilk mohair? Fordi det veier next-to-nothing, det er nydelig mykt mot huden og akkurat passe lunt i skjønne sommerkvelder – og at det er absolutt krøllfritt. Flere unnskyldninger for å gå i gang med opp til flere sommerfavoritter i TYNN KIDSILK ERLE trenger man ikke.

Så hva skal med? Vi må ha en fnugglett cardigan. I luftig patent eller enkel glattstrikk med fluffy puff- og ballongermer. Så må man bare ha en trendy puffjumper. Ikke så dumt med en genser i fine fletter, lace eller kanskje striper heller. Pluss på med et par kjappstrikka topper så er man berget for noen late uker. Noe du savner? Denne sesongen har vi flere KIDSILK-hefter og ikke mindre enn 30 nye oppskrifter å velge blant.Vi sier vær-så-god til alle dere garngale kidsilk-fantaster!

I dette heftet deler vi oppskrifter på en feminin ELLY SINGLET med lace-mønster, EVELINA GENSER med fine fletter, og den enkleste, enkle EVE SINGLET i skrådd, luftig fasong og strukturpanel i sidene. Du kan som alltid se plaggene i flere farger, men ta likevel en titt i fargekartet. Muligheten er stor for at du finner din helt egen favoritt.

Nå er det tid for å rydde plass på strikkelista, gå i gang med pinner og garn og sommerens fineste strikk. Og – enda en gang må vi fremsnakke kortreist, bærekraftig #SLOWFASHION, og klær du lager selv. Vi ønsker å inspirere alle til å strikke enda mere selv, og frister med det beste som finnes av garn og farger, design og oppskrifter. Og med det ønskes alle fine følgere nok en fantastisk strikkesesong!

GÅ TIL OPPSKRIFTERBESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #dalegarn


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..