DG 412 | Dame

NORDISK BYSOMMER & FERIESTRIKK

Supersoft kidsilk mohair på pinnene


Bysommer. Deilige, late dager i parken.

Trodde du at silk-mohair-sesongen tok slutt i sommertiden? Det gjør den nemlig ikke. Vi elsker den nye sommergarderoben med disse superlette strikkeplaggene. Enten du strikker med enkel, dobbel eller enda flere tråder; frem fra pinnene vokser luftige, myke, fnugglette sommerfavoritter. Plagg som funker like bra i feriemodus som i et sommerlig kontorlandskap.

Både Kidsilk Erle og Tynn Kidsilk Erle er perfekt til strikk for den nordiske sommeren. Derfor gleder vi oss til å dele oppskrifter på nye, delikate basisplagg. Og vi gjør det lekende lett for deg. Er du en av oss som ikke er så veldig glad i montering? Vi tenkte på deg da vi tok snarveien, plukket opp til ermer
rundt ermeringningen og strikket dem ovenfra og ned.

Hva frister? Kanskje en SATAYA BLOUSE med fine puffermer eller som ermeløs TEE med en fin iCord-avslutning? Eller en helt basic DIWAN SWEATER eller JUMPER som blir mer spesiell i to-tre favorittfarger, men absolutt like fin i ensfarget. Leter du etter perfekt, supersmooth stripestrikk? Da tipper vi at herlige KIHRA WAVES med trendy poseermer kan passe. Eller hva med vakre PEARLY SUNDAY med små, lettstrikka «perler» strødd over bolen? Valget er ditt!

Trendy og brukbare basisplagg strikker du selvsagt selv. Det er kortreist mote, og strikker du i kvalitetsgarn, holder de lenge. Det er bærekraftig #SLOWFASHION, og du får klær å være skikkelig stolt av. Det vil vi inspirere deg til å bli med på! Vi frister med det mykeste garnet og lekre trendfarger. Frister med lettstrikka oppskrifter. Og sparker i gang enda en kreativ sesong med spinnvill strikkeinspirasjon!

Foto: Wenche Hoel-Knai @PHOTOWENCHE

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #dalegarn


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..