DG368 | DAME, HERRE & SOKKER

DALE GULL - RETROTIL SPORT & FRITID

Naturfiber & Klassiske mønster


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Her får du mange, nye oppskrifter på de fineste mellomplaggene til sport og fritid. Altså de du bruker over undertøyet og under en vindtett skalljakke. Nå håper vi at alle ønsker seg flotte plagg i ren, ny lanolinbehandlet ull og økologisk ull-alpakka i garn som er helt uten mikroplast og klorbehandling. Det betyr at vi ikke har brukt garn med tradisjonell superwashbehandling. Her finner du jakker og gensere som erstatter plagg i syntetisk fleece og mikrofiber – og du får dessuten plagg med langt bedre bruksegenskaper.

For at sportsplagg skal være praktisk i bruk er passformen litt smalere og med rundfelling og raglan slik at plaggene tar mindre
plass under ytterjakken. Vi elsker de klassiske mønsterbordene som vi forbinder med tradisjonelle sportsgensere, og nå har det fått en oppdatering med flotte fletter og enkle strukturer. Jakker med glidelås i fronten og gensere med knapping eller glidelås i halsen er fine, praktiske detaljer.

Nå håper vi at du finner noen nye favoritter til sesongens jakt og fiske, sopp- og bærsanking, toppturer, viddevandring og både bortover- og nedoverski.

Havner noen nyheter på strikkelista di denne høsten – se det lurer vi på. Kanskje du deler!? Det ♥ vi!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN