GG264 | Dame, Barn 2-12 år

MYK MOTESTRIKK MED ALPAKKA

Et garn – mange muligheter!


Hva kan man få til med ett garn?

Dette er en oppdagelsesreise i garn, og vi inviterer strikkefolket til å utforske mulighetene med vårt fine Adore Alpakka garn.

Enten du trenger en trendy genser til jeans og hverdags eller ønsker deg finere plagg til litt finere bruk – så vi frister med ny design og enkle oppskrifter til både barna og deg selv.

Garnet er lett og mykt og passer perfekt både til deilige barneplagg, til unge og til voksne. Dessuten får du oppskrifter på plagg i mange ulike strikketeknikker. Og uansett om du strikker fletter, forskjellige strukturer eller hullstikk, vil du se at mønsteret kommer fint frem når du strikker med enkelt garn.

Enda mer moro blir det når du strikker med dobbelt og tredobbelt garn. Da skifter garnet helt karakter, og det er umulig å se at det er akkurat det samme garnet som er brukt.

Resultatene ser du her. Så nå kan du strikke en tynn og fin jumper eller en søt singlet i enkelt garn. Eller lune gensere og jakker i flotte fletter, tøffe striper og enkle patentmønster. Eller hva med en varm og god og skikkelig chunky flettegenser strikket med tre-lagt garn?

Vi ønsker å inspirere og håper at du fristes til å eksperimentere med Adore Alpakka, pinner og garn!

Foto: Anne Lise Norheim

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #gjestalgarn


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..