DG 408 | Dame

DALE TREND – MYK & FEMININ HVERDAG

Supersoft kidsilk mohair på pinnene


Strikk myke, pusete, superlette & lettstrikka kidsilk-favoritter!

Den beste tiden er nå. Tiden når naturen våkner fra dvalen. Morgenlyset som siles mellom trærne. Lukten av våt jord. Krokus og snøklokker som titter frem fra vissent løv. Det varsler vår. Vi er sååå klare for en fresh og ny sesongstart med verdens mykeste, letteste kidsilk mohair på pinnene. Det er superfavoritten akkurat nå. Du skjønner sikkert hvorfor når du blar deg gjennom dette heftet.

For nå deler vi et helt hefte med de fineste, feminine basisplaggene. De du bruker hele tiden – om og om igjen. De som er like fine til fest og silkeskjørt som til jeans og hverdager. Kanskje ønsker du deg en feminin jumper med lange eller korte ermer? Eller en perfekt cardigan i luftig patent? Hva med noe delikat i enkel og sommerlig hullstrikk? En fin rundfelling med et lite mønstersmykke og puffermer? En herlig omslagsjakke du kan strikke med langt eller kort erme? Det aller meste er overkommelig for deg som er helt novise, men kan sikkert friste deg som har langt fartstid med pinner og garn og bare vil ha et koseprosjekt også.

Dette er mote, og de fineste basisplaggene strikker du selv. Du får klær som du vet hvor kommer fra. Du får plagg som varer – lenge. Du får plagg du kan være stolt av. Og vi slår fast; #SLOWFASHION er den egentlige luksusen.

Derfor vil vi inspirere og friste! Friste med det mykeste garnet i vårens lekreste trendfarger. Friste med fine og lettstrikka oppskrifter. Så nå satser vi på en kreativ vårsesong med herlig garn, fantastiske farger, og pøser på med enda mere strikkeinspirasjon!

WHAT’S NOT TO LOVE ❤️

Foto: Wenche Hoel-Knai @PHOTOWENCHE

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #dustorealpakka


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..