DG357 | BABY 0-4 ÅR

@mrsdranges

MINE DALE BABY FAVORITTER


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Da jeg fikk forespørsel fra House of Yarn om å lage en katalog med babystrikk basert på gamle oppskrifter fra Dale Garn, og jeg kunne gjøre det i mitt eget tempo, så brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Jeg elsker å strikke! Babytøy er det jeg liker aller best å holde på med, og jeg koser meg meg å kikke i ulike hefter og strikkebøker. Jeg blir aldri lei av å velge ut garn og farger, tenke ut nye kombinasjoner, og strikke selve plagget. Så fort det er ferdig går det ikke lange tiden før jeg får lyst til å kaste meg over et nytt.

Katalogprosjektet startet med at jeg gikk gjennom et enormt skattkammer av gamle oppskrifter fra Dale Garn. Jeg plukket ut de jeg likte aller best, før jeg satt i gang jobben med å tilpasse dem, finne garn, og strikke plaggene. De fleste plaggene i denne katalogen har jeg strikket selv, men jeg har også fått hjelp av min flinke nabo, Karen Elise, min gode mor Ragnhild og min lillesøster Bente. Vi har benyttet mine Dale Garn-favoritter LILLE LERKE, LERKE, BABY ULL og PURE ECO WOOL.

Jeg håper at du finner noe du vil lage i denne katalogen, og at det bidrar til at du får oppleve magien rundt et strikkeprosjekt. Alt i fra å finne farger og garn til å tenke på mottakeren og strikke inn litt ekstra kjærlighet i maskene. Men også til å roe ned i hverdagen, og oppdage at strikking faktisk er en form for avslapping og terapi. Mest av alt håper jeg at du til slutt sitter igjen med et vakkert plagg som DU har laget helt selv, og som du er stolt av.

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN