DG390 | DAME & HERRE

DALE FASHION

MAGISK MYK ALPAKKA


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #DaleGarn

Nå deler vi 12 nye oppskrifter og herlig kjærestestrikk. Vi ♥ LINN & LINE Peace & Love-genser, som egentlig er same-same, bare bittelitt forskjellig. Og i høst må vi ha minst én MAREN KOSEGENSER med kule mønsterborder og lun, poncho-inspirert fasong. Alt går på rundpinne fra start til slutt, og hvor herlig er ikke det!

Så gøy det er å oppdage hvor forskjellig den Missoni-inspirerte ANNIKAGENSEREN blir i ulike farger. Det kaller vi ren FARGEMAGI. Kanskje finner du din helt egen magi! Det er selve kjernen i det å strikke og lage sine egne klær; at du tilfører en personlig touch og får noe ingen andre har.

Vi har ikke glemt de beste gutta heller, og trår til med en maskulin mykis PETER-GENSER pluss en røkejakke-ish MARTIN CARDIGAN. Begge i en kul miks av tøffe fletter og superenkel ribbestrikk. Dermed ligger det an til flere kjappstrikka prosjekter – og kanskje kjærestestrikk til noen som fortjener det.

Nå er vi spent på om du har noen nye favoritter på strikkelista? Som vanlig viser vi flere fargevarianter, og håper du blir inspirert av det.

Sier det igjen. Vi ♥ det eventyrlig myke, lette, kabelspunnede garnet som både er superdrøyt, godt på pinnene, og som alltid gir et like jevnt og fint maskebilde. Uansett, dette er et garn som egner seg til både hekle- og strikketeknikker, og alle typer plagg til baby, barn og voksne.

Vi får så utrolig mange hyggelige meldinger fra strikkefolket. Det fyller oss med glede og stor takknemlighet! Og inspirerer oss til å dele ennå mere. Mer inspirasjon. Flere flotte farger og spennende garn. Enda mer design og gode oppskrifter. Skulle du ha helt spesielle ønsker og tips du vil dele, er vi alltid glad for det!

Vi ønsker hver især en herlig, kreativ høst med fantastisk garn og kul strikk på pinnene!