Magasinarkiv


Vi ønsker å inspirere deg til enda mer kreativitet. Slik at du kan strikke, hekle, hakke, veve, tove – og lage enda flere kule, vakre, brukbare og nyttige ting – helt selv. Her kan du lese om nye garn, spennende, nye design, finne gratis oppskrifter og mye, mye mer!

2020 | 05 | Autumn & Winter Collection | Jul & vinterfest spesial

Vinteren er høysesong for oss strikkere, og rundt om i de tusen hjem klirres det flittig med strikkepinnene. Julegaveproduksjonen er i full gang – sokker, votter, luer, kanskje til og med en genser eller to. Det blir mange myke pakker under juletrærne i år.
Og la oss bare gjøre én ting klart – vi elsker myke pakker! Det er noe helt spesielt med de hjemmestrikka gavene. Fra valg av oppskrift, garn og farger til alle timene som har gått med til strikkingen – alt personlig tiltenkt mottakeren. Her snakker vi kjærlighet og omtanke i hver maske!

Read More

2020 | 04 | Autumn & Winter Collection

Endelig er høsten her, og det er tid for enda et nytt YARNMADE fullspekket av nye fristelser. Det er tid for å plukke fram strikke-stæsjet og gå løs på strikkelista!

Høsten tilhører oss – strikkefolket. Det er nå vi samler inspirasjon og oppskrifter, snuser på nyhetene, ønsker og drømmer, planlegger – og setter opp fullstendig urealistiske strikkelister. Alt mens vi lengter etter den lune innetiden, krøllet opp i godstolen med masse strikke-stæsj, favorittgarnet og hauger av herlige farger. Vi snakker litt GALSKAP, pur GARNGLEDE og skikkelig SJELEBOT i en lang mørketid.

Read More

2020 | 03 | Barn & Baby

Endelig kan vi ønske velkommen til en ny strikkesesong – og ikke minst; til en blodfersk utgave av YARNMADE Magazine! Det kan aldri bli for stort engasjement eller for mye strikkeinspo på garnfronten!

Read More