2019 | 02 | Autumn & Winter Collection | Dale Garn spesial

MAGASIN

PASSION FOR TREND & TRADISJON


Endelig! Her er tidenes feteste YARNMADE Dale Garn Spesial – og vi gjør klart for tidenes råeste strikkehøst! Vi elsker å inspirere og dele, og nå med hele tre spesialutgaver av YARNMADE.

Og selvsagt er alle helt GRATIS i din nærmeste garnbutikk. Hvis ikke? Da kan du bestille YARNMADE på HOY.NO. Magasinet er gratis, og du betaler kun porto.
Den største nyheten er at du nå får med alle oppskriftene. Kos deg med magasinet og bildene! Finner du en favoritt? Da finner du også oppskriften i YARNMADE. Er teksten og diagrammene vel små, synes du? No stress! Da laster du ned og forstørrer oppskriften på dalegarn.no. Easy Peacy!

YARNMADE skal være et eldorado for garnelskere, smekkfullt av nydelige overraskelser, hemmeligheter som ikke er hemmelig lenger, en frydefull fargefest, fantastiske nye garn, herlig design, gratis oppskrifter – og alle våre hjertesaker på garnfronten! Det ligger an til en ellevill garnhøst! Garn gjør fortsatt en forskjell. Også denne høsten strikker vi for mange gode saker! Enten du har én eller mange hjertesaker; når du strikker i Rosa sløyfe-garn, Gullungen-garn og Oransje skjerf-garn bidrar du til å spre kunnskap og skape oppmerksomhet rundt svært viktige tema. Og for hvert nøste du kjøper går 5 KRONER til saken!

TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

Bla i magasinet

Hva er luksus? For skikkelige garnnerder er det kanskje fantastiske garn i de fineste, mykeste alpakka-, ull-, merino-, mohair- og silkekvalitetene. Og selvsagt i de hotteste trendfargene. Her finner du akkurat den typen ekte garnluksus for fashionistas som elsker trendy DIY, men også for deg som sverger til RETRO- og nye kofteprosjekter. Vi elsker tradisjonsmønstrene! Og særlig når de kommer i spenstige, nye kombinasjoner og trendy farger. Uansett hva du jakter på; you name it, we’ve got it!

Tekstil og strikking har en århundre lang historie som handler om nytenkning og utvikling. Dale med sin stolte historie helt tilbake til 1879, er et barn av den industrielle revolusjonen. Dale har en solid forankring i tradisjon og mote. Vi liker etisk mote du kan skape selv. Med pinner og garn. Du får klær du vet hvor kommer fra. Du får plagg som varer – lenge. Du får plagg å være stolt av. Det er den ypperste luksusen, tenker vi.

Nå ønsker vi deg en nydelig tid fylt av grenseløs skapertrang! Vi lover strikkefolket KVALITET. Fordi du fortjener det. God kvalitet skal gi deg plagg som tåler hverdager, som holder i årevis – og som, ikke minst, bidrar til at man er fornøyd med noen færre, men bedre plagg i garderoben. Det er #SLOWFASHION. Hvis vi kan inspirere til det, har vi oppnådd noe viktig. Det er bra for deg, og det er veldig bra for miljøet! Så – kos deg med YARNMADE! Bli inspirert! Og nyt enda flere timer i et kreativt univers av pinner og garn – med særs god samvittighet!

Last ned magasinetBESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Bruk knappene under og del med dine venner.

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN