2018 | 02 | Autumn & Winter Collection

MAGASIN

Camilla Pihl collection


Gjør deg klar til tidenes råeste strikkehøst! Sesongens inspirasjonsmagasin er smekkfullt av nydelige overraskelser, hemmeligheter som ikke er hemmelig lenger, fresh fargefest, deilig design og våre hjertesaker på garnfronten! Det ligger an til en ellevill garnhøst!

Ingen visste at hun kunne strikke. Få vet at hun har ei ku kalt opp etter seg. Den store hemmeligheten og høstens vakreste garneventyr som overrasker alle er:

CAMILLA PIHL COLLECTION.
Dermed er Camillas drøm om et helt eget designog garnkonsept endelig blitt virkelighet. Her gjør hun knalldebut som strikkedesigner, og hennes håp og ønske er å inspirere både nybegynnere og viderekomne strikkere. Den som vil bli litt bedre kjent med designeren, drømmeren, gründeren, modellen og den lidenskapelige bloggeren med Norges mestvinnende blogg, Camilla Pihl, kan sveipe innom camillapihlstrikk.no og camillapihl.no

I dette nummeret av YARNMADE kan du lese mer om:

  • CAMILLA PIHL COLLECTION & høstens vakreste garneventyr
  • GULLUNGEN og samarbeidet med Barnekreftforeningen
  • Line Langmo & Mini med ny og lekker Rosa sløyfe-kolleksjon
  • #ORANSJESKJERF – årets store strikkedugnad & TV-aksjon
  • Historien om Dale CORTINA & Bitten Eriksen
  • Høstens nyheter fra Dale Garn, Du Store Alpakka & Knit at Home
  • Inspirasjon & trender på catwalken
  • Vakre OSROSO – Osrosemaling med pinner & garn

… OG MYE, MYE MER

Bla i magasinet

Når garn gjør en forskjell. I høst strikker vi for en god sak! Enten du har en eller mange hjertesaker; når du strikker i Rosa sløyfe-garn, Gullungen-garn og Oransje skjerf-garn bidrar du til å spre kunnskap og skape oppmerksomhet rundt svært viktige tema. Og for hvert nøste du kjøper går 5 KRONER til saken!
TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

Strikk med GULLUNGEN. Årets nyhet og garn med mening er samarbeidet med Barnekreftforeningen.
Der finner du en miks & match-kolleksjon i et helt nytt garn til de minste skjønningene. Sånn at du kan hygge deg med og glede en liten en med skjønn strikk, samtidig som du støtter arbeidet i kampen mot barnekreft. Strikkesesongen er mer mangfoldig enn noen gang. Uansett hva ditt strikkehjerte banker for – her skal det være noe for alle. Mammastrikkerens babystrikkedrøm, guttestrikk og barnehagefavoritter, danseskjørt og skjønn jentestrikk, fin retro og nye koftedrømmer, pusemyk fashionstrikk på tykke pinner, supertrendy og chunky tilbehør.

Nå håper jeg at du får noen skikkelig fine stunder med YARNMADE! At du drømmer deg vekk i et hav av inspirasjon, vakre farger og skikkelig garnmagi. Og at du får en deilig, kreativ høst fylt av grenseløs skapertrang og strikkelyst. Fordi du fortjener det!

Last ned magasinetBESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Bruk knappene under og del med dine venner.

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN