2018 | 01 | Summer & Spring collection

MAGASIN

TREND & TRADISJON


Nå strikker vi i gang en ny runde ellevill strikkestemning, garneufori ogDIY-bonanza! Det blir aldri for mye strikkeinspo!

Årets første utgave er på plass og skal oppdatere deg på alt nytt innen garn- og fargetrender, friste deg med sesongens flotteste strikkeprosjekter, og dele noen av de fineste oppskriftene med deg – helt gratis. Vi har utfordringer til deg som vil utfordre deg selv. Men har også nydelige nyheter til deg som fremdeles er novise på garn-fronten.

Dermed er det tid for å planlegge strikkesesongen. Og jeg vet. Garnfolket har et misunnelsesverdig pågangsmot, store ambisjoner og laaange strikkelister med venteprosjekter som blir stadig lenger når nye fristelser dukker opp i garnhorisonten. Så la deg friste! Finn en favoritt eller fler! Kanskje noen havner på strikkelista di?

I dette nummeret av YARNMADE kan du lese mer om:

  • Line Langmo lanserer INDIGO SUMMERkolleksjonen med sine skjønninger; Olivia & Orion.
  • Se Maiken Wahlstrøm Nilsen fra Farmen Kjendis, og strikk den lekreste sommerkoften.
  • Bli oppdatert om sesongens strikketrender & farger.
  • Les den spennende historien om tekstilavfall som ble luksusgarn.
  • Endelig DSA-sommer med Pima bomull og babyalpakka.
  • Enda mer DALE GULL – trendy retro & redesign til dame, baby og småbarn.
  • Se babyfavorittene til Instagrammer og mammastrikker @MrsDrange.

… OG MYE, MYE MER

Bla i magasinet

Hva er LUKSUS? For skikkelige garnnerder er det fantastiske garn i den aller fineste og mykeste alpakka, merino, mohair, ull, lin, bomull og sikekvaliteter. Og selvsagt i de aller flotteste trendfargene. I YARNMADE finner du akkurat den typen ekte garnluksus for fashionistas og for deg som elsker DIY-prosjekter.
Vi serverer strikkefolket KVALITET. Fordi du som bruker uendelig mange timer med pinner og garn fortjener det aller beste. God kvalitet både på garn og farger skal gi deg plagg som tåler hverdager, som holder i årevis – og som ikke minst kan bidra til at du er fornøyd med noen færre og bedre plagg i garderoben.

Og så har jeg enda en lidenskap; FARGER. Strikkegleden starter og ender med fargene. Farger som funker solo, som er fantastisk sammen og som gir uendelig mange muligheter til å skape nye, flotte kombinasjoner. Det er pur lykke for en uhelbredelig garnnerd. Strikkefolket stikker hvor som helst og når som helst. Strikking er kultur og tradisjon med mening. Gleden av å skape med pinner og garn slår stadig ut i nye, overraskende mønster- og fargekombinasjoner, og moderne plagg som passer vår egen tid. Det er sånn vi puster nytt liv i tradisjonelle håndverk, og det nettopp dette jeg ønsker at flest mulig skal få del i.

Jeg håper du får mange koselige stunder med YARNMADE, og ønsker deg en nydelig tid fylt med vakkert garn, fantastiske farger, grenseløs skapertrang & en stor dose garnmagi!

Last ned magasinetBESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Bruk knappene under og del med dine venner.

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN