DG378 | BARN 3 MND-8 ÅR

LERKE-NYTT

LERKE-NYTT TIL BABYEN & KIDSA ♥


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #DaleGarn #daleLilleLerke #daleLerke #daleLerkePluss

Gå til oppskrifter

Med så mye bra på plussiden, måtte vi bare dedikere et helt hefte til herligheten. Det beste er at familien etter hvert består av tre medlemmer i forskjellige tykkelser; LILLE LERKE, LERKE og LERKE PLUSS – alle i nær slekt. Her er det kun tykkelsen som skiller.

Vi elsker Lerke Pluss på pinne 5 til et babyteppe, bleiebukse eller romper. Samtidig er det et førstevalg til den kule flettejakken til 8-åringen. Bare sjekk hvor skjønn KLARA KÅPE i Lerke Pluss er med lue og KINE HJERTEKJOLE i Lille Lerke! Og hvem kan motstå en hjerteknuser i SOLSKINNSPONCHOEN strikket i Lerke Pluss? Dessuten synes vi at LILLEMANN HELDRESS blir superskjønn i Lerke Pluss med lue, sokker og votter i Lille Lerke.

Nå ønsker vi at alle trofaste LERKE-fantaster overveldes av inspirasjon og fristende oppskrifter som havner på strikkelista. Og kanskje får vi noen nykommere i garnkretsen? Det hadde vært stor stas! Så nå håper vi at du finner noe søtt og nytt til strikkelista, enten du strikker til barnehage- og skoleungen eller skal fylle strikkeskuffa til en ny verdensborger. Er du invitert til baby shower eller forbereder barselsbesøk, er et mykt, hjemmestrikket babyteppe eller en liten romper en av de beste gavene til den nyfødte.

Mulighetene er mange når vi nå strikker oss inn i en ny og kreativ sesong, der både de små og de litt større strikkeprosjektene står i kø. Og da ønsker jeg deg gode stunder med pinner og garn – og er spent på hva som kommer på dine pinner nå i vår! Kanskje du deler!? ♥

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN