DG396 | BABY & BARN

LERKE-NYTT

Myk strikk til de aller minste!


LEK MED NYE FARGER!Vi har gjort det enkelt for deg å matche farger. Derfor har like farger likt fargenummer! Nettopp for at du skal kunne mikse garn og farger i ulike plagg og hele antrekk. Finn fargematch fargekartene i LILLE LERKE, LERKE OG LERKE PLUSS.

SE KATALOGEN HER!BESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Vi er ikke i tvil! LERKE-FAMILIEN er mammastrikkernes førstevalg! Men viktigst av alt; her har du definitivt ungenes kløfrie favoritt. Derfor må vi bare dele en hel kolleksjon med skjønne baby- og småbarnsplagg. Alt strikket i det myke, deilige garnet i lekker merinoegyptisk bomull-blend. Et perfekt helårsgarn som funker til alt fra babyens aller første hentesett til småungenes hverdagsfavoritter. Til plagg som er passe varme nå til høstens myke inneplagg.

Vi har dessuten gjort det enkelt for deg å matche farger, slik at like farger har fått likt fargenummer. Enda bedre er det at du kan velge blant tre ulike tykkelser med strikkefasthet 26–28/10, 22/10 og 18/10. Så nå er alt klart for å mikse garn og farger i forskjellige plagg og i hele antrekk. Strikk for eksempel en jakke i LERKE og kjole, skjørt eller bukse i LILLE LERKE, og så slår vi et slag for en helskjønn heldress og kosepose i LERKE PLUSS. Går du til LILLE LERKE, LERKE OG LERKE PLUSS-fargekartene, er det en smal sak å finne fine farger som matcher.

Så nå håper vi at du finner noe søtt og nytt til strikkelista enten du strikker til barnehageungen eller skal fylle strikkeskuffa til en ny verdensborger. Mulighetene er mange når vi nå strikker oss inn i en ny og kreativ sesong der både de små og de litt større strikke­­prosjektene står i kø. Måtte du få mange gode stunder med pinner og garn – og så er vi spente på hva som kommer på dine pinner! Kanskje du deler!?