DG388 | DAME

DALE FASHION– MAGISK ALPAKKA

Lekker lace & Fine fletter


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss! Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #DaleGarn

Gå til oppskrifter

Garnet, fasongen og fargene betyr alt. Og så mønster da. Nå flyter det over av lekker lace, flotte fletter, patent- og strukturstrikk – som et maskemykt overflødighetshorn. Vi ønsker oss nette og lette fasonger. Og plagg som funker like bra til jeans, kjole og skjønne silkeskjørt.

Her har vi samlet den fineste feriestrikken. Du vet, genseren du tar på deg en småkjølig sommerkveld etter en het dag i sola. Garnet er så mykt at du trenger ingenting under. Samtidig er dette plagg som er like aktuelle utover høsten. Har du noen favoritter til strikkelista? Som vanlig viser vi flere fargeversjoner, og siden alt er ensfarget er det enkelt å velge en personlig favorittfarge.

Virkelig! Vi ♥ det eventyrlig myke, lette, kabelspunnede garnet som både er superdrøyt, godt på pinnene, og alltid gir et like fint og jevnt maskebilde. Uansett hva du liker best kommer er dette et garn som egner seg til både hekle- og strikketeknikker, og alle typer plagg til baby, barn og voksne.

Vi bare ♥♥♥ dere fine strikkefolk. Vi får så utrolig mange hyggelige og positive meldinger fra dere. Det føler vi stor takknemlighet for! Det inspirerer oss til å dele enda mer med dere. Mer inspirasjon. Flere flotte farger og deilige garntyper. Enda mer design og gode oppskrifter. Skulle du ha helt spesielle ønsker og tips du vil dele,
er vi alltid glad for det! Vi ønsker alle en deilig, kreativ tid med fantastisk garn og kul strikk på pinnene!