DG401 | BARN 2-12 ÅR

JULIAN-JAKKEN GÅR TIL FILMEN

Strikk Julian-jakken til små BRILLEBJØRN-fans


De minste barna elsker BRILLEBJØRN fra bøker, film og NRK Super.

11. oktober var det premiere på den nye kinofilmen «BRILLEBJØRN PÅ FERIE», og alle barnehjerter gledet seg.
Derfor var det en gøyal overraskelse at hovedrollen JULIAN stiller i ei superfin kofte fra DALES GULL-arkiv! Og historien bak er like søt som filmen; kostymeansvarlig fant kofta på Fretex, og dermed gikk den gamle go’ingen til filmen!

Ønsket om en ny oppskrift kom kjapt fra garnfolket! Den første som meldte seg kom i en Facebook-melding fra Kulturhuset i Suldal: Kanskje kan dere relansere den gamle strikkeoppskrifta på kofta som Brillebjørn har på filmplakaten!?

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #DaleGarn #houseofyarn_norway


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..

Vi kasta oss rundt, fant fram den gamle oppskrifta D2128 i Dales GULL-arkiv fra 1975. Du vet, de gamle A5-folderne med én oppskrift, og denne var strikket i Heilo med strikkefasthet 26/10.

Men som alltid. Med tiden forandrer smaken og behovene seg, og oppskrifta måtte gjennom en real redesignprosess. Dermed fikk JULIAN-JAKKEN ny passform, nye og mykere garntyper – og raglanfelling. Nå kan den fine jakken strikkes i størrelse 2–12 år i LILLE LERKE, DALE ALPAKKA, ALPAKKA FORTE, ALPAKKA SPACE DYE og økologisk PURE ECO BABY WOOL. Hvor herlig er ikke det! ♥ Nå er vi spent på hvor mange BRILLEBJØRN-unger som ønsker seg en ny JULIAN-JAKKE!

Kos deg med JULIAN på pinnene og BRILLEBJØRN på kino sammen med ungene! Og husk å dele bilder og tagge oss så vi får se hva du har på pinnene! Det ♥ vi!