JUL 2019 | HOUSE OF YARN

Julens skatter fra House of Yarn


Bla i årets julemagasiner lengre ned på siden!

Følg House of Yarn på Instagram: @houseofyarn_norway

På høy tid med julestrikken!

Egostrikk eller myke pakker under treet – det er fortsatt tid. Enten du ønsker en rød og tradisjonsrik jul eller en blue, blue Christmas – så garanterer vi at du finner noe fristende blant våre utallige gratis jule-oppskrifter. 

Vi elsker jula. Og kanskje mest av alt førjulstiden med alle forberedelsene, kosen og forventingene til det som skal komme. Vi som bor her i det kalde nord, har nok et ekstra behov for å fylle den mørkeste tiden på året med lys og hygge. For oss selv og for andre. Derfor vil vi så gjerne at denne tiden skal gi rom for samvær med familie, gode venner og kanskje til og med knytte noen nye vennskapsbånd.

Hvert år stiller vi med like ambisiøse forsetter. Vi ønsker oss ei jul med mer varme – varme mellom folk. Ei jul med mindre forbruk og mer kos og samvær. Ei jul med mindre stress, og mer tid til ettertanke og ro. Det er mulig. Nå vil vi heller pusle med noen småting, enn å gape over altfor mye. For eksempel gjøre noe vi virkelig elsker å holde på med. Noe som virkelig gir ro og tilstedeværelse.

Da velger vi for eksempel noe kreativt og fint håndarbeid som også kan glede andre. Bare tenk på all kjærligheten og omtanken det ligger i hjemmelagde julegaver. I år blir det hjemmelaget! Kanskje leter du etter ditt eget lille førjulsprosjekt? Det trenger ikke være så ambisiøst. Vi ønsker oss hjemmestrikkede, fine votter eller et varmt skjerf. Eller en myk og kjappstrikka nisselue.

Let blant våre jule-oppskrifter – vi lover at du finner et nytt og fantastisk prosjekt.
God DIY-Jul!

 

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Bestill julens strikkepakker her!

Bla i årets julemagasiner!

Her finner du våre julete magasiner fra 2019. Masse fantastisk inspirasjon, og nok av prosjekter å sette pinnene i!
Hvis du ser noe du liker underveis, er det direktelinker til oppskriftene i magasinene.