01 | BABYTEPPER

Høstens mykeste babytepper!


Louise Angelica Riise

Louise Angelica Riise, mamma til lille COLIN, kjent fra bl.a. Kjendismødre på TV3 og gift med fotballikonet John Arne Riise. Nå debuterer hun som strikkedesigner i samarbeid med House of Yarn.

Følg Louise Angelica Riise på Instagram: @louiseangelicariise #louiseangelicariise #colinteppet

Velkommen – my little everything!

Louise Angelica ønsker å inspirere både deg som starter helt fra scratch, men også deg som har strikket bittelitt fra før, til å ta pinnene fatt. Derfor er prosjektene hennes enkle og perfekte for newbies.

Alt er helt basic; du legger opp, strikker rette og vrange masker og feller av. Pluss på med litt tålmodighet og et ønske om å skape noe fint, så er du nesten i mål.

– Jeg har allerede begynt å tegne på nye mønstre, og har ideer om et par nye strikkeprosjekter som jeg håper jeg kommer med i 2020. Jeg håper at mange, mange flere skal få oppleve gleden, stoltheten og den spesielle roen man får når man skaper noe med egne hender, avslutter Louise Angelica.

Vi gleder oss! Og ønsker alle newbies, og alle dere som har lyst til å strikke Louise Angelicas vakre babytepper – i de fineste garntypene i økologisk ull, pima bomull og babyalpakka – velkommen!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN

Bestill garnpakker

Finn din favoritt!

Klikk på bildene på side 20 & 21 i lookbooken for å kjøpe garnpakker fra hoy.no

Du kjenner henne som influencer med pasjon for klær og mote, foto og reiser. Men sånn har vi ikke sett henne før; hjemme i sofakroken med strikketøyet. Akkurat det er ganske nytt, men tipper vi kommer til å se mer av det fremover. Som nybakt mamma, har hun tatt opp strikking igjen. Det hele begynte med et egenkomponert babyteppe til Colin – den viktigste lille mannen i livet hennes nå. Men hva skjedde egentlig?

– Da jeg ble gravid, ønsket jeg å lage noe eget som jeg kunne gi Colin etter fødselen. Jeg har alltid vært glad i klær og mote, og føler at jeg kan litt om det – men var helt grønn når det kom til å lage noe selv. Derfor ble det et prosjekt der jeg lærte meg å strikke – på nytt, noe som gikk overraskende greit. Jeg vurderte først å strikke tøfler eller lue, men jeg ville heller lage noe han kan bruke i flere år fremover. Jeg ville ha noe jeg kunne gi ham med en gang han ble født. Så syntes jeg helseteppene man får på sykehus så litt kalde ut, og jeg fant heller ingen jeg likte helt i butikkene. Da bestemte jeg meg for å lage et selv, forteller Louise Angelica.

COLIN BABYTEPPE

DSA PIMA BABY

Tilgjengelige garnpakker:

LA-02 | HVITLA-04 | LYS DENIMLA-12 | DUS PISTASJE

LILLE RIISE TEPPE

DG PURE ECO BABY WOOL

Tilgjengelige garnpakker:

LA-03 | Lille Riise teppe