Høstens heteste strikketrend


Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og høstens vakreste strikkekolleksjon!Med denne lanseringen er Camillas drøm om et helt eget design- og garnkonsept endelig blitt virkelighet. Her gjør hun en knalldebut som strikkedesigner, som vil inspirere både nybegynnere og viderekomne strikkere. Men strikkekunsten var det bestemor Olava som lærte jentungen, og siden har strikketøyet fulgt henne.

Kanskje har du sett strikkeprosjektene på hennes Instagram? @camillapihlno – det slår aldri feil. ALLE vil ha Camillas gensere, og nettopp det var spiren til at hun ville satse på egen strikk.

Her finner du Camillas lekre strikkegensere og tilbehør i verdens fineste garn i alpakka og highland-ull fra Peru. Oppskrifter til mange av Camillas favoritter får du i dette magasinet, men ikke nok med det – kolleksjonen består av mye mer. Hygg deg med alle bildene her, så håper vi at du blir inspirert til å strikke din egen Camilla Pihl-genser.

Husk å følge med på camillapihlstrikk.no for enda mer inspirasjon. Der kan du også se og laste ned alle oppskriftene. Måtte du få en deilig, kreativ strikkehøst! Bare husk å tagge ditt Camilla Pihl-prosjekt! #knitcamillapihl

Besøk camillaphilstrikk.no