DSA69 | BARN & TWEENS

ALPAKKA KIDS & TWEENS

Hverdagsstrikk til Skolestart


Hva har du på pinnene?Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del gjerne bilder av det du har på strikkepinnene! Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norway Vi LIKER når du hashtagger ditt DSA-prosjekt med#dustorealpakka #dsaFatFaerytale #dsaBigSterk

Er du i beita for ideer? No stress! For her deler vi inspirasjon og høstens fineste strikkeplagg i garantert kløfritt garn. Til glede for både voksne og kids – for de vil helt sikkert ha et ord med i laget. Er poden skeptisk til fargene vi har valgt, er det en smal sak å endre på det. En rask tur innom fargekartene på dustorealpakka.no – og du lander sannsynligvis mykt i en eller flere favorittfarger. Og du! Husk at du kan laste ned alle oppskriftene helt gratis!

Det er ikke gitt at 4-åringen og han på 12 vil ha de samme klærne. Men, likevel. Strikk er mote – personlig mote. Fordi du får eksklusive custom made klær. Noe ikke alle andre har. Det er kult. Bare sjekk den skjønne pusegenseren med søt sløyfelue. Nure tweedgenser. Nanna kardigan og Nikkogenseren med alle strikkeres våte drøm; rundfelling. Og den herlige hettejakken NEMO. Pluss på med et supersøtt skjørt med vippevolanger og en deilig, lun skolekjole.

Vi leker oss også med noen fine småprosjekter. Kanskje noe for ungdommen å bryne seg på? Vi tror at kreativitet og gleden over å skape med egne hender er roten til mye godt. Og da må noen påta seg oppgaven med å lære bort kunstene til neste generasjon. Kanskje tar du utfordringen? Da må du huske å dele bilder og inspirere flere til å gjøre det samme!
La det bli en nydelig, kreativ høst for de små og de litt større folka!