DG365 | BABY & BARN 0-6 ÅR

DALE GULL & FIN RETRO

GULL & Fin RETRO til den fineste ungen


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Vi humrer litt når vi blar i de gamle bildene. Av moten, frisyrene og modellene. Av fasongene. Av fargene. Av det stive og trå kløgarnet. Men det er ikke tvil i sjela om at det her gjemmer seg en kime til nye favoritter.

Så da gjelder det å velge i overfloden av flotte mønsterborder før de slås sammen med nye strukturer, fine fletter og høvelig hullstrikk. Det er som et puslespill der utfordringen er å få elementene til å spille på lag og gå opp i en ny enhet.

Igjen er det vår dyktige designer Kari Haugen som slår seg løs i skattekammeret. Og igjen har hun skapt moderne baby- og småbarnsplagg med solide røtter i vår stolte strikkehistorie. Og selvsagt i de mykeste og fineste garntypene vi vil ha til smågullene våre. Og i moderne, tidsriktige farger. Alt som skal til for at arven og tradisjonene skal utvikles og holdes i hevd.

Nå håper vi at du finner noe søtt og nytt til strikkelista enten du strikker til barnehageungen eller skal fylle strikkeskuffen til en ny verdensborger. Er du invitert til baby shower eller forbereder barselsbesøk er et mykt, hjemmestrikket babyteppe, eller en liten romper, en av de beste gavene til den nyfødte.

Mulighetene er mange når vi nå strikker oss inn i en ny og kreativ sesong der både de små og de litt større strikkeprosjektene står i kø. Og da ønsker jeg deg gode stunder med pinner og garn – og er spent på hva du har på pinnene denne høsten! Kanskje du deler!?

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN