Butikkprofil

Godt Garn i Bergen

Godt Garn: Dreamlinesuksessen fortsetter


– Dette har vært helt vilt! Beate Liland opplevde rene Klondyke-stemning i byens beste garnbutikk på grunn av én enkelt genser.

Godt Garn holder til på Sletten Senter i Bergen og drives av Beate Liland. Butikken er totalforhandler av Dale Garn og Du Store Alpakka, og har i tillegg garn fra Knit At Home, Fonty og Plassard. Dette er rene godtebutikken for ihuga garnnerder!

Velkommen inn i vår verden av garn, farger og kreativitet, smiler Beate og deler mer enn gjerne suksesshistorien med oss.

Det startet med at hun strikket opp den superpopulære Raglangenseren i Dreamline AIR. *1) Dette var midt i sommer- og feriestrikktiden, og den tynne, luftige og superlette AIR-genseren viste seg å være det perfekte sommerprosjektet.

– Jeg brukte genseren i butikken, og plutselig tok det helt av! Alle skulle strikke akkurat den! Dermed måtte vi bare strikke opp flere modeller i forskjellige lengder og farger i en fei, og alle var like populære, det er i hvert fall sikkert.

– Når folk som ikke kjenner Dreamline-garnet ser nøsteprisene, reagerer de. Men når de ser hvor drøyt det er, blir jo garnprisen latterlig billig. 3-400 kroner for en genser i luksusklassen er det ingen som klager på, ler Beate og legger til: – Jeg har en kunde som har strikket 12 gensere til døtrene sine, og hun har ikke gitt seg ennå.

Det beste er at garnfolket har blitt kjent med Dreamline-konseptet, og de vet nå hvor deilige og myke plaggene blir. De påstår at det er avhengighetsskapende, sier hun spøkefullt og forteller at de raskt begynte å eksperimentere mer med Dreamline. De strikket opp flere gensere i både to-, tre- og firedobbelt garn til utstillingen i butikken. Folk elsker dem, og med en garnpris rundt 6-700 kroner er det overhode ikke avskrekkende.

– I løpet av kort tid solgte vi garn til mer enn 300 AIR-gensere. Snakk om suksessformel! Nå ønsker jeg at alle som elsker garn blir kjent med disse skjønnhetene, og at Dreamline-konseptet går rett til himmels, avslutter Beate med et smil.

Les mer om Dreamline og DSA sin garn her

Likte du artikelen? Del med dine venner her..