CP-65 | Dame

CAMILLA PIHL

Gammel favoritt i ny farge


Dandelion-jakken er en av mine absolutte favoritter fra strikkekolleksjonen min. Jeg har en i hvit, jeg har den med mønster og i sommer strikket jeg meg en i sort som jeg elsker! Jeg elsker at den er så enkel i designet og den er perfekt å slenge over seg når man kjenner at man trenger litt ekstra varme. Den er heller ikke vanskelig å strikke, så er du nybegynner tenker jeg at du klarer å strikke denne.

Last ned tilhørende gratis oppskrift

Følg Camilla Pihl:

Strikke-web: camillapihlstrikk.no
Instagram: @camillapihlno og @knitcamillapihl
Blogg: camillapihl.no

Hvem liker vel ikke gratis oppskrifter?
Tips en venn med knappene under..


Noen flere Camilla Pihl-artikler:

Flere gratis oppskrifter

camillapihlstrikk.no finner du mange flotte strikkeoppskrifter. Her kan du både søke og filtrere etter garn, plagg, farger og mye mer. Du finner et bredt utvalg gratis oppskrifter til alle strikkenivåer. Kanskje finner du et nytt drømmeprosjekt!

Finn flere flotte oppskrifter fra Camilla Pihl her