2020 | DAME & HERRE

Fjols til Fjells

Strikk FJOLS TIL FJELLS-GENSERNE!


Fjollete strikk – med pinner og garn!

Klar for en ny klassiker – med glimt i øyet!? For ved første øyekast er det en tradisjonell, mønsterstrikket genser. Men da vi gladelig hoppet over både åttebladroser, lus og Setesdalskryss i den nye FJOLS TIL FJELLS-kolleksjonen, ble det straks GØY & ENDA GØYERE! For vi vil heller strikke FJOLS, en alpinhjelm, snøscooter, stolheis, googles, walkie-talkie, beltebil – og kanskje ei lita snøstjerne eller ti.

Dermed kan du straks gå i gang med å strikke FJOLS TIL FJELLS-genserne og masse kult FJOLS tilbehør i STERK fra Du Store Alpakka. Er det mulig at FJOLS TIL FJELLS blir årets #påskestrikk?

For uansett om du ferdes stille og rolig i fjellheimen, herjer bakkene på after-ski, tar en-kald-en i asfaltjungelen eller tøffer rundt med sjøsprøyt i skjærgården; tenk så herlig å møte naturen i egne FJOLS-plagg! Nå håper vi at du blir inspirert, og ender med breddfull strikkeliste. Og at du blir fjollete fornøyd med ditt nye FJOLS TIL FJELLS strikkeprosjekt!

Bare husk å dele bilder og tagge oss med #fjolstilfjellsstrikk så vi får se hva du har på pinnene!

Det elsker vi! ❤️

House of Yarn har inngått en partneravtale med den nye FJOLS TIL FJELLS humor-satsingen på kino og TV. 21. februar har kinofilmen, som er en oppfølger til originalen fra 1957 med Leif Juster i hovedrollen, premiere.

Den nye filmen foregår i velkjent hytte- og fjellpåskesetting, og raljerer med norske påske-tradisjoner med skikkelig galskap og frisk humor.

Filmen blir fulgt opp med TV-serien som har sendestart på TV-Norge i oktober 2020. Nå ser det ut til at FJOLS TIL FJELLS skal gå på TV-skjermen i hele 4-5 sesonger. Og da lover vi enda mer ny og fjollete FJOLS TIL FJELLS strikkedesign og oppskrifter når serien kommer på TV i oktober!

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #dustorealpakka


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..