2020 | DAME

Fjols til Fjells

FJOLS TIL FJELLS & AFTERSKI


Fjollete påske på afterski

Klar for kul Fjols til Fjells Afterski-fashion med raske briller på lua – og glimt i øyet? HERREGUD – hvor GØY er det ikke da med et småchunky, hjemmestrikka antrekk i det mykeste alpakkagarnet! Dette er noe de aller fleste får til. Selv du som er ganske fersk med pinner og garn. Her går det unna i glattstrikking med en lubben og enkel flette strategisk plassert midt på ermene. Deretter kan du gå løs på den ferdigstrikka genseren med gøyale broderier. Det er selvsagt valgfritt, men du kan fort trylle fram en STOLHEIS – SNØSCOOTER – SKI & STAVER – eller rett og slett et FJOLS – i enkle maskesting. Duskelue med GOOGLES og MEGASKJERF hører med, det også.

Dermed kan du fort få en FJOLS TIL FJELLS AFTERSKI-genser og kult tilbehør på pinnene. Selvsagt i nydelig, myk PUS fra Du Store Alpakka. Vi har strikket den i tre fargeversjoner, men du har 37 muligheter til å finne din egen favoritt. Ta en sveip innom fargekartet på dustorealpakka.no og la deg friste!
Kanskje blir FJOLS TIL FJELLS AFTERSKI årets #påskestrikk?

For uansett om du ferdes stille og rolig i fjellheimen, herjer bakkene på after-ski, tar en-kald-en i asfaltjungelen eller tøffer rundt med sjøsprøyt i skjærgården; tenk så herlig å møte naturen i egne FJOLS-plagg! Nå håper vi at du blir inspirert, og ender med breddfull strikkeliste. Og at du blir fjollete fornøyd med ditt nye FJOLS TIL FJELLS strikkeprosjekt!

Bare husk å dele bilder og tagge oss med #fjolstilfjellsstrikk så vi får se hva du har på pinnene!
Det ♥ vi!

House of Yarn har inngått en partneravtale med den nye FJOLS TIL FJELLS humor-satsingen på kino og TV. 21. februar har kinofilmen, som er en oppfølger til originalen fra 1957 med Leif Juster i hovedrollen, premiere.

Den nye filmen foregår i velkjent hytte- og fjellpåskesetting, og raljerer med norske påske-tradisjoner med skikkelig galskap og frisk humor.

Filmen blir fulgt opp med TV-serien som har sendestart på TV-Norge i oktober 2020. Nå ser det ut til at FJOLS TIL FJELLS skal gå på TV-skjermen i hele 4-5 sesonger. Og da lover vi enda mer ny og fjollete FJOLS TIL FJELLS strikkedesign og oppskrifter når serien kommer på TV i oktober!

GÅ TIL OPPSKRIFTERBestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #dustorealpakka


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..