DG391 | BARN & TWEENS

DALE GULL

Fin retro til Skolestart


VI ♥ #DALEKONGSEMNEVakre Kongsemne har vært med oss i 60-70 år. Nå får du endelig det fine retro-mønsteret i både jakke og genser til alle finingene fra 2–12 år. Vil du se mer?Du finner oppskrift på damejakke og -genser i heftet DG376 DALE GULL – VINTAGE-FAVORITTER. I DG319 RETRO BABY-heftet får du herlige babyplagg i 0–3 år.

Kofter og tradisjonsmønstrene er hyperaktuelle, men med nye koftegenerasjoner må de oppdateres og tilpasses. Det betyr tynnere og mykere garn i alpakka, kidsilk mohair, økologisk babyull og merino. Her er det nye, fine fasonger og aller helst med rundfelling eller raglan, og selvsagt moderne, tidsriktige farger. Alt som skal til for at arven og tradisjonene skal holdes i hevd. I tillegg har vi plusset på med et par skjønne strikkaskjørt og deilig, mykt tilbehør. Ingen skal fryse, og alle stiller i hjemmestrikka til skolestart.

Det er så utrolig gøy å følge alle dere dyktige hobbystrikkere. For en produksjon og for et fantastisk engasjement i alle mulige strikkegrupper på Facebook, Instagram, Ravelry, Pinterest, Snap, blogg og all over the place! Aldri før har vi sett større strikkeglede, mer deling og inspirasjon. Mange lager egne oppskrifter – ofte inspirert av gamle go’inger, men tatt ut i nye svinger. Det er imponerende!

Nå håper vi at du finner noe nytt til strikkelista, enten du strikker
til skolestart eller til barnehageungen som trenger en ny ladning
høststrikk. Mulighetene er mange når vi nå strikker oss inn i en ny og
kreativ sesong der både små og større strikkeprosjektene står i kø.
Vi ønsker deg mange gode stunder med pinner og garn, og du!
Husk å dele bilder og tagge oss så vi får se hva du har på pinnene
i høst! Det ♥ vi!