DG332 | DAME & HERRE

FASHION KNIT

HIGH FASHION PÅ EGNE PINNER!


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Tekstil og strikking har en lang og stolt historie som handler om nytenkning og utvikling. Verdens første strikkemaskin er fra 1589, og det var innen tekstil den industrielle revolusjonen startet. I 1764 revolusjonerte den første spinnemaskinen, Spinning Jenny, industriell garnproduksjon. Og den aller første datamaskinen, en forløper for dagens datateknologi, var hullkortdrevne vevstoler som ble utviklet av Joseph-Marie Jacquard i 1804-05. Og hvis du nå tenker; aha! Jaquard-strikking! – så har du helt rett. Prinsippet er presis det samme.

Dale med sin stolte historie helt tilbake til 1879, er nettopp et barn av den industrielle revolusjonen. Dale har en solid forankring i tradisjon og mote. Vi liker etisk mote du kan skape selv. Med pinner og garn. Du får klær du vet hvor de kommer fra. Du får plagg som varer – lenge. Du får plagg å være stolt av. Det er den ytterste luksusen, tenker vi.

Vi elsker den typen plagg. Brukbar mote som kan være superenkel, spektakulær, småsær eller bare vakre hverdagsplagg. Og alltid i de aller beste garnkvalitetene. Fordi du fortjener det. Det er et stykke fram og tar litt tid, men du verden for en lykke når du er ferdig og kan ta på deg noe vakkert du har laget selv.

Vi i Dale Garn ønsker deg en nydelig tid fylt av vakkert garn, fantastiske farger & grenseløs skapertrang!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN