DG361 | DAME

SWEET SUMMER IN THE CITY

Deilig Sommer & Fin Feriestrikk


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Pure LINO er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn. Selve hydrolyseprosessen fra tekstilavfall til ny lin-rayon foregår i lukkede anlegg, og med denne økologiske og bærekraftige teknologien unngår man miljøskadelige utslipp. Miljøaspektet vurderes vugge-til-grav – altså hele livsløpet fra dyrkning til produksjon, bruk og som avfall. Forskere har evaluert rayon, og tester viser at det er bedre biologisk nedbrytbart enn bomull. Det er nok en grunn til å velge Pure LINO til sommerens strikkeprosjekter.

Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og behagelig på huden. Det er egenskaper som er lik plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.

Nå håper vi du får et hyggelig møte med Dales nye sommerfavoritt! Og at du får en kreativ vår- og sommer med nye og spennende ferieprosjekter på pinnene!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN