DSA68 | DAME & HERRE

ALPAKKA AUTUMN BLISS

Casual & Chunky Fashion


Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del gjerne bilder av det du har påstrikkepinnene! Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER når du tagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Vi elsker alt som er supermykt, lett og luftig, tykt og fluffy – og dessuten godt på pinnene. Derfor gleder vi oss til å dele et helt hefte fylt med staselige klassikere!
Hvis du har hull i strikkelista, frister vi med ny, trendy strikk i det aller beste garnet. Garnkvaliteter du bare kan drømme om å få i ferdigstrikk. Pusemyk børstet alpakka, baby alpakka-silke-blends og supersoft blowgarn – bare for å nevne toppen av garnlykke. I dette heftet har vi samlet go’bitene i alpakkafolkets favoritter:

DREAMLINE – de superpopulære 25-grams-nøstene med eventyrlig drøyt garn. AIR i nydelig, børstet alpakka og eventyrlige SKY i babyalpakka og morbærsilke. Dreamline er rene garndrømmen.

FAERYTALE – superklassikeren var det første garnet i 100 prosent børstet alpakka. Egner seg til det meste, gir lette, pusete plagg og finnes i mange herlig farger.

FAT FAERYTALE – en chunky versjon av Faerytale, eventyrlig silkemykt som en pusunge. Fat Faerytale er en drøm på pinnene, og plaggene blir superlette og luftige. Herlig alene, men gjerne i samstikk med andre favoritter – og bør testes dobbelt! Vi ♥!

PUS – er megafavoritten! Chunky, superlett, pusete og drøyt blowgarn med en kjerne av mykeste babyalpakka. Og en skikkelig all-rounder. Perfekt til motegensere, fine kardigans og alle typer tilbehør.

TUSEN TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

Vi har eksperimentert, testet og lekt oss med garn, farger og teknikker. Resultatet deler vi med deg som elsker det myke alpakkagarnet. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker alle dere fine DSA-følgere nok en nydelig alpakka-høst.