SS19 | DAME

CAMILLA PIHL

CAMILLA PIHL MAYFLOWER COLLECTION


TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPEHver gang du kjøper ett nøste fra CAMILLA PIHLs garnkolleksjon, støtter du Mirasolskolen i Peru – en internatskole for alpakkagjeternes barn. Det er helt fantastisk når man kan hente alpakkagarn hjem fra den andre siden av kloden. Og så gi tilbake til de fattige lokalsamfunnene, og til de som sørger for at vi kan strikke i disse utrolig vakre garntypene med så fantastiske egenskaper.

Gå til oppskrifter

Camilla elsker å inspirere, og håpet er å friste nybegynnere til å ta pinnene fatt. Derfor har hun MANGE oppskrifter for nettopp deg. Og vi lover – bare du kan strikke rette og vrange masker, legge opp og felle av, får du det helt sikkert til! Har du ikke kommet så langt? No stress! Det fins ikke den ting innenfor strikking du ikke kan lære på YouTube!

Men her finner du også mønsterstrikk som krever litt mer skills. Kanskje ønsker du deg et kult retro-mønster? Eller trendy ruter? Det er fremdeles ikke vanskelig. Det eneste du trenger, er en liten dose tålmodighet og lysten til å knekke strikkekoden!

Og du? Ser du noe her du bare må ha, men er ennå ikke en strikker? Sjekk nettsiden woolit.no – der kan du få en håndstrikket genser på bestilling. Hvor bra er ikke det!

Vi GLEDER oss til å se hvilke plagg som havner på dine pinner! Bare husk å tagge ditt Camilla Pihl-prosjekt med #knitcamillapihl slik at vi får se alt det fine dere lager.

Ønsker alle en deilig kreativ vår og sommer med masse lekre garn og fareger på pinnene!