SS19 | DAME

CAMILLA PIHL

CAMILLA PIHL DREAM COLLECTION


TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPEHver gang du kjøper ett nøste fra CAMILLA PIHLs garnkolleksjon, støtter du Mirasolskolen i Peru – en internatskole for alpakkagjeternes barn. Det er helt fantastisk når man kan hente alpakkagarn hjem fra den andre siden av kloden. Og så gi tilbake til de fattige lokalsamfunnene, og til de som sørger for at vi kan strikke i disse utrolig vakre garntypene med så fantastiske egenskaper.

Gå til oppskrifter

For Camilla startet strikkegleden tidlig, og det var bestemor Olava som lærte jentungen å strikke. Siden har strikketøyet fulgt henne. Dette er Camillas andre håndstrikkekolleksjon, og hennes største ønske er å inspirere alle som elsker strikking. Er du helt nybegynner, og vil lære deg strikkekunsten? Da har hun laget mange oppskrifter for nettopp deg. Bare du kan strikke rette og vrange masker, legge opp og felle av, får du det helt sikker til! Har du ikke kommet så langt? No stress! Det fins ikke den ting innenfor strikking du ikke kan lære på YouTube!

I tillegg finner du et par design som krever noe mer skills. Men det er fremdeles ikke vanskelig. En dose tålmodighet og lysten til å knekke strikkekoden holder i massevis!

Mange har sett strikkeprosjektene hennes på bloggen og på Instagram. Det slår aldri feil. ALLE vil ha Camillas strikk, og nettopp det var spiren til at hun ville utvikle sin egen garn- og strikkekolleksjon. Denne sesongen har Camilla nye, skjønne vårpasteller i verdens mykeste og fineste garn i alpakka og highland-ull fra Peru. Vi elsker det, og håper at du vil kose deg med det nye magasinet, og at du blir inspirert til å strikke ditt helt eget Camilla Pihl-design.

Vi GLEDER oss til å se hvilke design dere kommer til å strikke! Bare ikke glem å tagge ditt Camilla Pihl-prosjekt med #knitcamillapihl
Måtte dere få en fantastisk, kreativ vår og sommer med pinner og garn!