DG407 | BIRDS & BEES & APPLE BLOSSOMS

Mix & Match

Birds & bees & apple blossoms


MIX & MATCH!Let me tell ya’bout the birds and the bees _ and the flowers and the trees.Vi elsker våren. Blomster i flor. Summende bier. Fugler i flukt. Da vet vi at det er tid for å gå løs på en helt ny strikkesesong. Med tidenes fineste, søteste, morsomste strikk på pinnene.

SE KATALOGEN HER!BESTILL STRIKKEPAKKER HER!

Vi blir aldri lei de vakreste alpakkaplaggene. De vi bruker hele tiden – om og om igjen. Til fest og i gode hverdager. Mote vi strikker selv. Du får klær du vet hvor kommer fra. Du får plagg som varer – lenge. Du får plagg å være stolt av. #SLOWFASHION er den ypperste luksusen. Det er et stykke fram og tar litt tid, men du verden for en lykke når du er ferdig og kan ta på deg noe vakkert du har laget selv. Derfor har vi designet de fineste plaggene i en avslappet og lun stil som passer perfekt uansett tid og anledning.

Så hva annet kan vi gjøre enn nettopp å friste? Friste med det mykeste garnet i vårens lekreste trendfarger. Friste med flott design, nye og gøyale teknikker, spennende mønster og fasonger. Vårens skjønneste strikkeplagg til deg og finingene fra to til tolv år, finner du her. Vi er overbevist om at det blir en ny, kreativ sesong med pinneklirr, nydelige garn & farger, nål & tråd og masse strikkeinspirasjon!