Vi elsker jula. Og kanskje mest av alt førjulstiden med alle forberedelsene, kosen og forventingene til det som skal komme. Vi som bor her i det kalde nord, har nok et ekstra behov for å fylle den mørkeste tiden på året med lys og hygge. For oss selv og for andre. Derfor vil vi så gjerne at denne tiden skal gi rom for samvær med familie, gode venner og kanskje til og med knytte noen nye vennskapsbånd.

Julens vakreste Yarnmade er her:

Monica Norseth – aka Tusenogenmaske.no – har designet en hel kolleksjon enkle, lune og lettstrikka plagg som passer perfekt til årstiden. Noe har du kanskje sett før – og mye er nytt. Det beste er at du får alle oppskriftene gratis fra oss sammen med superkoselige, stemningsfulle bilder. Hvem ønsker seg ikke en sånn drømmejul!

Jeg elsker den koselige juletiden, og særlig sammen med barna med nissetog, grøtfest i barnehagen og på skolen og gamle, fine skikker som å gå julebukk, hente juletre og bålfest i vinterskogen, smiler Monica.

BESTILL STRIKKEPAKKER HER!

2019 | 05 | Autumn & Winter Collection | Jul & vinterfest spesial

Vi elsker jula. Og kanskje mest av alt førjulstiden med alle forberedelsene, kosen og forventingene til det som skal komme. Vi som bor her i det kalde nord, har nok et ekstra behov for å fylle den mørkeste tiden på året med lys og hygge. For oss selv og for andre. Derfor vil vi så gjerne at denne tiden skal gi rom for samvær med familie, gode venner og kanskje til og med knytte noen nye vennskapsbånd.

Read More