GARN FRA HOUSE OF YARN

ROSA SLØYFE-AKSJONEN 2019

Årets Rosa Sløyfe-aksjon er i gang!


Er du klar? Vi drar i gang årets ROSA SLØYFE-aksjon med NY STRIKK-OFF!Start nå, og bli ferdig til ROSA-SLØYFE måneden OKTOBER.

Støtt kampen mot kreft ved å strikke med Rosa sløyfe-garn fra House Of Yarn.

For hvert Rosa sløyfe-garnnøste du kjøper, gir vi 5 kroner til Brystkreftforeningens arbeid og forskning på persontilpasset brystkreftbehandling. Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

Har du en Rosa Sløyfe favoritt? Nå kan du velge blant 4 Rosa Sløyfe-garntyper!

Les mer om Line Langmo PÅFUGL og ALPAKKA MAGIC fra Dale Garn, BLING EFFEKTTRÅD fra Du Store Alpakka. Årets nyhet er BØRSTET ALPAKKA BLEND som fås kjøpt i Europris, COOP Obs! og Sparkjøp.

Les mer om garnene under eller på rosasloyfegarn.no!


Alpakka Magic fra Dale Garn

Alpakka Magic fra Dale Garn er et kabelspunnet, eventyrlig mykt og superlett garn i alpakka-polyamid-blend. Garnet er vel­egnet til alle typer plagg til både barn og voksne. Her får du et svært drøyt garn som er godt å strikke med og som gir et jevnt maskebilde. Vi anbefaler at du strikker Alpakka Magic på pinne 7–8. Til spesielle effekter kan du også strikke på pinne 5–6. Hvis du går ned til pinne 5 bindes volumet i garn­-konstruk­sjonen, og du får et nærmest tovet preg.

Bling fra Du Store Alpakka

Bling fra Du Store Alpakka er en tynn effekttråd som kan brukes sammen med de andre Rosa sløyfe-kvalitetene. Tråden er så tynn at den ikke påvirker strikkefastheten. Det er 5 cm mellom hver paljett. Bling følger vaskeanvisningen til garnet det strikkes sammen med.

Børstet Alpakka Blend fra House of Yarn

Børstet Alpakka Blend fra House of Yarn er et supermykt og fluffy garn som er perfekt til fashionstrikk i gensere, jakker og tilbehør. Garnet gir lette, fine plagg og er supert til hullstrikk, fletter og fine strukturer, og til alle typer moteplagg, oversized gensere, jakker og flott tilbehør til både voksne og barn. Det er like flott i enkelt som i dobbelt garn til mer chunky plagg.
Tips! Du kan bruke Børstet Alpakka Blend i alle oppskrifter med Line Langmo PÅFUGL.

Line Langmo Påfugl fra Dale Garn

Line Langmo Påfugl fra Dale Garn er et eksklusivt, langfibret og børstet mohairgarn. Dette gir superlette og luftige plagg som er elastiske, ikke siger og holder fasongen perfekt. Vi anbefaler Påfugl til alle typer lekre moteplagg, oversized gensere, jakker og flott tilbehør til både voksne og barn.

Garn kan du kjøpe på hoy.no/rosasloyfe. Her finner du også mange spennende Rosa Sløyfe-oppskriftspakker du kan kjøpe og strikke til oktober!

Kjøp Rosa Sløyfe garn og oppskrifter her

Om aksjonen

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreft­rammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen.

Les mer på Kreftforeningens nettsider her!

Les mer om Rosa Sløyfe garn her

Likte du artikkelen? Del med dine venner her.