GG 267 | Dame, BARN & Baby

LOOKBOOK

ÅRET RUNDT MED NYEHVERDAGS-FAVORITTER


GODT NYTT fra garnfronten!

Nå får du det lekreste og superpopulære garnet i din nærmeste kjedebutikk! Vi lanserer nye helårsgarn og strikkedesign du vil få glede av hele året. Som alltid er det ingen kompromisser. Kun det beste er godt nok for garnfolket – og da mener vi både kvalitet og pris. Fordi du fortjener det!

Artikkelen fortsetter lenger nede..

Nye favoritter!

  • Klassisk kofte & genser
  • Kul rundfelling til alle
  • Raglan ruler til små & store
  • Skjønne babysett
Last ned oppskriftene på gjestal.no

Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..

PURE MERINO er et rundspunnet kvalitetsgarn i 100 prosent myk og behagelig merinoull. Enten du strikker eller hekler, garanterer vi lette og fine plagg med fin, moderne finish. Garnet er superwashbehandlet, og derfor velegnet til baby-og barneplagg som må vaskes ofte. Du vil elske Pure Merino til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn. Den runde, spenstige garnkonstruksjonen har svært gode strikkeegenskaper og gir et jevnt og fint maskebilde. Derfor er garnet spesielt flott både til fletter, strukturstrikk og hullstrikk og i enkel glattstrikk og mønsterstrikk.

BOMULL-MERINO er et rundspunnet kvalitetsgarn i 50 prosent merinoull og 50 prosent bomull, og er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper og like bra til strikking og hekling. Bomull-Merino er et perfekt helårsgarn til både baby og småbarnsplagg, og er like velegnet til større barn og voksne. Bomull -Merino er supert til sommerbruk, og er et populært valg når man synes at ull blir for varmt. Vi har testet og saken er klar; Bomull-Merino er svært godt å strikke med, og maskebildet blir jevnt og fint. Her får du like flott struktur i fletter, strukturstrikk og hullstrikk som i glattstrikk og flerfarget mønsterstrikk.

Mange muligheter!

Garnfolket vil ha frihet! Frihet til å velge sine egne garnfavoritter. Nå gir vi deg enda flere muligheter fra Gjestal Garn. Det finnes et vell av oppskrifter i strik – kefasthet 22 masker = 10 cm på pinne 4. Det er dessuten det tradisjonelle koftegarnet, men i dag får du både sommerbomull og lettere helårsgarn i samme tykkelse. Du har nå hele 7 garntyper å velge mellom til forskjellige bruktområder og årstider.

Les mer om Gjestal sine garn her

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #GjestalGarn #GjestalBomullMerino #GjestalPureMerino


Bruk knappene under og del med dine venner..