DG321 | BABY & SMÅBARN

BABY LOVE SPESIAL

Alt du ønsker til de skjønneste småfolka


GET SOCIAL!Følg Dale Garn på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene med oss!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du tagger ditt Dale-prosjekt med #dalegarn #daleNaturalLanolinWool #dalePureEcoWool #daleAlpakkaForte

Gå til oppskrifter

Her finner du et skattekammer med de nydeligste strikkeplaggene til de aller minste småtrollene. Her finner du enkel babystrikk for nybegynnere, men også fine koftemønster, skjønne kjoler og heldresser for de litt mer viderekomne. Og leter du etter trendy selebukser, rompers og knebukser er det her du finner oppskriftene. Eller kanskje er du klar for nostalgisk blondestrikk til både kjoler, kyser, sparkedresser og de nydeligste baby- og vognteppene.

Vi anbefaler at du strikker i vår mykeste Baby merinoull og i Lerke og Lille Lerke som er en miks av den fineste merinoullen og egyptisk bomull. Dette er garn som er ypperlig til de minste hele året, og du kan være sikker på at babyen får plagg som puster og regulerer varmen fint uansett vær og temperatur. Nå håper vi du lar deg friste og har mange småttinger du kan strikke til!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN