DSA46 | DAME & BARN 2-10 ÅR

ALPAKKA WARM & COMFY

ALPAKKA WARM & COMFY - underbar strikk!


GET SOCIAL!Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du hashtagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Gå til oppskrifter

Ingenting kan måle seg med plagg i rene, ubehandlede naturfiber. Ingenting gir bedre bruksegenskaper og komfort. Du får plagg som både isolerer og regulerer varmen, og puster og absorberer fukt slik at du ikke blir klam.

Derfor deler vi en hel kolleksjon med de aller deiligste plaggene du kan bruke innerst mot huden. De mykeste toppene og genserne, vakkert undertøy, supercomfy yoga-bukser, deilige strømper, sokker og leggings, et lunt megasjal og en skjønn underkjole, en super langjakke som funker fin-fint som morgenkåpe, tova tøfler – og alt kan du strikke selv. Og selvsagt har vi med det skjønneste undertøyet til de aller fineste ungene også.

Det beste er at alpakka funker perfekt som helårsplagg. Dette er plagg du garantert flytter inn i enten du er hjemme, på hytta og hvor-som-helst uansett årstid. Med lune hilsener & ønsker om mange gode alpakka-stunder!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN