DSA40 | DAME, HERRE OG BARN

ALPAKKA WOOL NORDIC SPRING

ALPAKKA ULL – MYK MIKS TIL LITEN & STOR


GET SOCIAL!Følg Du Store Alpakka på Facebook, og del bilder av det du har på strikkepinnene!Følg oss gjerne på Instagram også: houseofyarn_norwayVi LIKER at du hashtagger ditt DSA-prosjekt med #dustorealpakka

Gå til oppskrifter

Og så du kan GLEDE deg til alle de nye fargene! Vi frister gjerne, og du kan velge blant flotte og brukbare nøytrale naturtoner og sarte pasteller til klare, friske nyanser og fine retrofarger. Dermed blir det lett å finne fine kombinasjoner til strikkeprosjektene dine enten du planlegger en kul kofte og klassiske strikkeplagg, eller går i gang med flotte fletter, struktur- og hullmønster. Se hele fargekartet på siden 54-55.

I denne katalogen deler vi oppskrifter på fin mønsterstrikk, gensere og kofter med rund sal, og fine fletter til både liten og stor. Eller kanskje vil du strikke et lunt sjal, skjerf, vanter, pulsvanter, luer eller annet tilbehør. Alpakka Wool passer til alt!

Vårens skjønneste strikkeplagg til voksne og til barn fra ett til åtte år finner du her. Alpakka Wool kan også toves, så hvorfor ikke prøve seg på en tovet veske? Oppskriften får du her! Husk at Alpakka Wool har samme strikkefasthet som både Fin og Tynn Alpakka, og oppskriftene kan brukes om hverandre.

Vi slår et slag for alpakka hele året!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN