DSA 77 | Dame & Herre

ALPAKKA SPRING BLISS

Trend & tradisjon!


Vårlig hverdag med Fair Isle-mønster & Aran-fletter

Jakter du på ditt neste prosjekt?
Til vinterferien, årets påskestrikk, kjærestestrikk, vakker vårstrikk? Du har uendelig mange muligheter til å finne akkurat ditt nye favorittprosjekt.

Når det er sagt: Vi elsker klassiske Fair Isle-mønster og Aran-fletter.
Det er rett og slett et eviglangt kjærlighetsforhold, og nå har vi kastet oss over de fine tradisjonsmønstrene igjen. Det vil vi dele med strikkefolket.

Hver gang vi går løs på klassikerne, må de få en skikkelig brush up. Gjøres klar til nye tider og ny strikkelyst, liksom. Dette skal jo friste. Så da tweekes det på temaet, og selvsagt ønsker vi oss moderne klassikere. Det betyr at både fasongene, garnet og fargene må gjennomgå en update.

Så spørs det om du er klar for en helmønstret genser, en herlig miks av mønsterstrikk og fletter, en lekker kardigan med matchende jumper, enkel glattstrikk med et par fine border. Og skal det være med rundfelling, raglan, istrikket erme – lange ermer eller korte ermer? Her kan du velge.
For nå deler vi et helt hefte med retromønster og tradisjonsstrikk, og strikkeplagg som kombinerer komfort, tradisjon og trend i det aller beste peruansk alpakkagarnet. Alt det beste på en gang.

Tenk så herlig å strikke sine egne stasplagg! Den største luksusen er håndstrikkede plagg i flotte naturfibre. Nå håper vi at du blir inspirert, får fylt strikkelista – og ønsker en strålende strikkevår!

Husk å dele bilder og tagge oss så vil får se hva du har på pinnene!
Det elsker vi! ❤️

Foto: Wenche Hoel-Knai @PHOTOWENCHE

Bestill strikkepakker her!

Nå gleder vi oss til å høre fra deg! Kanskje vil du dele bilder av det du har på pinnene på Facebook-veggen vår? Eller på Instagram? Det LIKER vi.

Husk å tagge bildene dine! #houseofyarn_norway #dustorealpakka


Kjenner du noen som trenger inspirasjon?
Tips en venn med knappene under..